2017. augusztus 2., szerda

Ülőgarnitúra, ameddig a szem ellát

Legyen akár egy hagyományos 3-2-1 elrendezésű vagy egy modernebb, L, U alakú bútor, nálunk biztosan megtalálható. Ráadásul szuper áron!

Az ülőgarnitúráról régebben a klasszikus 3-2-1-es elrendezésű berendezési tárgy jutott az eszünkbe, amely egy fotelt, illetve egy két- és egy háromszemélyes ülőkanapét tartalmazott. Készülhetett bőrből, műbőrből, szövetből, plüssből, esetleg rattanból.

Ülőgarnitúra, ameddig a szem ellát

Azt tapasztaljuk, hogy jelenleg az ülőgarnitúra kifejezés alatt sarokgarnitúrát, L alakú vagy U alakú sarokkanapét, esetleg egyenes kanapét ért. Az ágyazható sarok a legkedveltebb, ha ágyneműtartót is tartalmaz, akkor még nagyobb sikerre számíthat a vásárlóknál. Ha a sarokülő garnitúra még jobbra, balra is szerelhető, akkor arra is lehetőség nyílik, hogy lakásátalakításkor vagy költözéskor megváltoztassuk az ülőgarnitúra állását az új szempontok alapján, egyszerű átszereléssel.

Ülőgarnitúra, ameddig a szem ellát

Mi nem webáruház vagyunk, hanem raktár. Hazánk egyik legnagyobb ülőgarnitúra elosztóhelye. Álláspontunk szerint jobb, ha a vevő magának leteszteli a bútort (pl. ráül), mielőtt megvásárolja és elviszi, a látatlanban rendelés helyett. Közép-, illetve felső-közép, esetenként felső kategóriás ülőgarnitúrákról beszélhetünk, az árak viszont minden esetben olcsóak. Tippeket is örömmel adunk, nem tartunk a vetélytársaktól, mert igazából NINCS TAKARGATNIVALÓ. Megtakarítási okok miatt nincs rá kapacitásunk, hogy egy érdeklődővel át kelljen néznünk a bútorok tömkelegét először, majd még egyszer, amikor visszajön, mert a nagy forgalom miatt a kiválasztott ülőgarnitúrát nagy eséllyel már a következő nap értékesítjük. Általában ötszáz kanapét tartunk 4000 nm-en...

Kedves vásárlók! Kellemes böngészést kívánunk az olcsó ülőgarnitúra kínálatunkban, majd sikeres vásárlást is!


További részletek: http://olcsoulogarnitura.hu/