2017. október 24., kedd

ETANUS Mérnöki Iroda

Cégünk az ETANUS Mérnöki Iroda az egész ország területén vállal energetikai tanúsítvány elkészítését, a szükséges számításokat és méréseket. Precízen, szakszerűen, jó áron!

Miért Mi?
Költséghatékonyság az elsődleges szempontunk. Gyors, rugalmas szolgáltatást nyújthassunk minden kedves Ügyfelünk számára. Garanciával dolgozunk. A tanúsítvány akár a felméréstől számított 1 munkanap alatt is a kezében lehet. Akár hétvégén, munkaidőn kívül is állunk rendelkezésére. Társasházak esetén a megrendelések számától függően kedvezményt ajánlunk. Tapasztalt és megbízható vállalkozás vagyunk.


Az energiatanúsítvánnyal akár energiahatékonysági pályázatokon is részt vehetünk, és pénzt takaríthatunk meg, ha az épület korszerűsítésére kerül sor. A jobb energetikai besorolású épületek előnyösebb helyzetből indulnak eladáskor és bérbeadáskor ha kiderül egy ingatlanról, hogy energiatakarékosabb, az a magasabb eladási vagy bérbeadási ár formájában is megtérülhet számunkra. A tanúsítvány a bérlő vagy vásárló számára is garancia arra, hogy egy kedvezőbb energetikai besorolású ingatlan esetén kisebb rezsiköltségekkel kell számolnia.

További információt a weblapunkon találhat: etanus.hu